avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot cere restituirea taxei de timbru?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot cere restituirea taxei de timbru?

Am avut un proces de executare silita insa nu am solicitat restituirea taxei de timbru. Am pierdut in fond, am depus apel si am avut castig de cauzasi dosarul a fost trimis spre rejudecare. Aici instanta a admis in parte cererea de executare silita prin constatarea existentei clauzelor abuzive. Am depus apel insa a fost respins ca neintemeiat.
Pot cere restituirea taxei de timbru pentru fond si primul apel?
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 12:54, 6 Februarie 2024
Când contestaţia la executare a fost admisă, iar hotărârea a rămas definitivă, taxa se restituie proporţional cu admiterea contestaţiei în termen de 1 an (art. 45 OUG 80/2013)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa contestatie executare admisa eugen82 eugen82 La fond mi s-a admis o contestatie le executare, parata a fost obligata sa-mi plateasca si taxa de timbru. Parata a declarat apel si a solicitat sa nu fie ... (vezi toată discuția)
Contestaţie la executare castigata, restituire taxa timbru m_m m_m Buna ziua, Am castigat contestatia la executare inceputa de kruk, iar in hotarare specifica ca se anuleaza toate actele de executare. Atat. Fara cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Cui adresez cererea de restituire a taxei de timbru daca mi s-a admis contestatia la executare? catinf catinf Buna ziua, Daca mi s-a admis contestatia la executare in apel, cui adresez cererea de restituire a taxei de timbru: instantei de fond sau celei de apel? O ... (vezi toată discuția)