avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Drepturi expert electoral la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Drepturi expert electoral la pensie

Buna seara, in ultimii 9 ani am fost expert electoral. Datorita înaintării în vârstă am făcut solicitate de retragere din corpul experților electorali. Astăzi am primit adeverință și decizia de retragere conform legii. Întrebarea mea este următoarea: perioada în care am fost expert electoral se consideră perioada ne contributivă (asimilată) la pensie? Mulțumesc frumos!
Doina Busa
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2024
doinageo, utilizator

Alte discuții în legătură

Calcul pensie Ma aflu in urmatoarea situatie : In luna aprilie 2018, am depus documentele pentru calcularea drepturilor de pensie (anticipata sau anticipata partiala, ... (vezi toată discuția)
In somaj ajofm plateste contributia la pensie? MariaBalasa MariaBalasa O ruda a fost in somaj pe durata a 9 luni in anii 2000- 2001. Pe durata somajului se acumuleaza vechime in munca, dar AJOFM urile platesc si contributia la ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de pensie de invaliditate? coze coze Am 44 de ani, cu o vechime pe cartea de munca de 10 ani si-un pic,cu probleme grave de sanatate. Mai precis am descoperit o tumora la coarda vocala si a ... (vezi toată discuția)