avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca salariile in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca salariile in administratia ...

Buna ziua
Va rog sa imi spuneti daca salariile in administratia publica locala cresc de la 01.01.2024 cu 5%. Serviciul Resurse Umane din cadrul institutie spune ca nu beneficiem. Lucrez la Politia Locala Sector 1.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Stefirca Flori , utilizator 15:10, 7 Februarie 2024
“prin derogare de la prevederile art. 12 alin. (2) din Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice (...), începând cu data de 1 ianuarie 2024, cuantumul brut al salariilor de bază/ soldelor de funcţie/ salariilor de funcţie/ indemnizaţiilor de încadrare lunară de care beneficiază personalul plătit din fonduri publice potrivit prevederilor legale în vigoare se majorează cu 5% faţă de nivelul acordat pentru luna decembrie 2023”.

Nu vad exceptia ..v-a mentionat si textul de lege?
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. vă rog să îmi spuneți dacă salariile angajaților ... viorelada viorelada Bună ziua. Vă rog să îmi spuneți dacă salariile angajaților din primarii (comuna, bibliotecar, studii medii) ar fi trebuit sa se mărească din 1 ... (vezi toată discuția)
Personalul administrativ din institutiile de cultura subordonate ... Ciobotaruiulian72@gmail.com Ciobotaruiulian72@gmail.com personalul administrativ din institutiile de cultura subordonate consiliilor judetene de ce nu pot beneficia de marirea de 10 procente stipulata in oug nr 53 ? (vezi toată discuția)
Se majoreaza salariile tuturor bugetarilor din administratie? ... mihaita70 mihaita70 Se majoreaza salariile tuturor bugetarilor din administratie? Prin OUG nr. 45/2023, publicată vineri în Monitorul Oficial, s-a stabilit modificarea OUG ... (vezi toată discuția)