avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cumpărare locuință cu cota redusă 9% Dacă o ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cumpărare locuință cu cota redusă 9% Dacă o persoană fizică ...

Cumpărare locuință cu cota redusă 9%

Dacă o persoană fizică a cumpărat în trecut o locuință cu cota redusă de 5% în anul 2024 poate cumpăra o locuință cu cota de 9%?
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 13:42, 7 Februarie 2024
da poate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la achiziționarea imobil? vconceptv vconceptv Buna ziua.In anul 2023 am achiziționat împreună cu soția un apartament nou cu TVA redus 5%. Am dori în anul 2024 să achiziționăm o alta locuință ... (vezi toată discuția)
Tva cota redusa achizitie apartament Dragos Stefan Dragos Stefan Buna ziua, In contextul modificarilor pe TVA la achizitia de locuinte cu cota redusa care se vehiculeaza in spatiul public (de la 5% la 9%), daca am ... (vezi toată discuția)
Antecontract pentru un apartament digi33 digi33 Buna seara, Am semnat un antecontract pentru un apartament ce se incadreaza in momentul de fata pentru TVA de 5 %. Tinand cont de modificarile fiscare ... (vezi toată discuția)