avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general buna ziua va rog sa ma ajutati cu o solutie am primit ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

buna ziua va rog sa ma ajutati cu o solutie am primit facturi ...

buna ziua
va rog sa ma ajutati cu o solutie am primit facturi de anul trecut din luna oct 2023...care la momentul respectiv nu le-am avut in contabilitate....sunt si cu TVA ...firma este si platitoare de impozit pe profit

Cum pot face sa imi reduc cheltuielile pe anul trecut pentru 101?....si cu TVA cum pot face?....le inregistrez in luna ianuarie 2024?

multumesc

Alte discuții în legătură

Inregistrare cheltuieli nedeductibile la care s-au dedus tva carmen-pana carmen-pana Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema si nu stiu cum sa procedez corect: am inregistrat in cursul anului 2013 doua facturi ce contineau cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Sunt arhitect-in anul 2023 am platit impozit pe venit(1%) romanmina_56@yahoo.com romanmina_56@yahoo.com Sunt arhitect-in anul 2023 am platit impozit pe venit(1%) pana in luna mai cand am trecut in somaj pana in oct.2023.Din lipsa de informatie si pe baza ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura din 2009 krika8712 krika8712 Buna ziua, Am primit de la administrator o factura de leasing extern, dar este de anul trecut. Declaratia 300 am depus-o deja,acum pe 2010 cum o inregistrez ... (vezi toată discuția)