avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un bătrân,unchiul meu în vârstă de 87 de ani,are ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un bătrân,unchiul meu în vârstă de 87 de ani,are antebrațul ...

Un bătrân,unchiul meu în vârstă de 87 de ani,are antebrațul amputat,are boli asociate cu inima și rinichiul,locuiește singur nu are facilități, aragaz,frigider,apa potabila,are încălzire cu sobă....este normal sa primească grad accentuat,fără insotitor,definitiv?
Deci depinde de mine,ii duc mâncare,medicamente,lam dus la doctor regulat,ii fac curățenie su îl verific permanent,aș putea face contestație deciziei?!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:15, 7 Februarie 2024
Bună seara,
Da, puteți face contestație la Decizia de încadrare în grad de handicap.
Nu aveți dvs calitate procesuală ca să contestați decizia comisiei de expertiză.
Titularul are dreptul legal, ca în termen de 30 de zile să conteste gradul încadrare de handicap, la TRIBUNAL la instanța de contencios administrativ.

Să ceară instanței să dispună să fie supus unei expertize medico-legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot depune o contestatie in contencios administrativ? pista62 pista62 Am fost operat pe cord deschis.Sunt pensionat de boala si am facut dosar de handicap.Desi la bolile care se incadreaza la handicap accentuat sunt trei ... (vezi toată discuția)
Dreptul la pensie de invaliditate Sultanel silviu Sultanel silviu Am laba piciorilui(pana la calcai) amputata as dorii sa știu în ce grad m-aș încadra, plus ca m-am născut doar cu un rinichi și cu un ochi nu vad deloc ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala + pensie/indemnizatie de invaliditate? se poate? viorel.cucu2000 viorel.cucu2000 Tatal meu are 61 ani si de doi ani este pensionat cu pensie permanenta pentru boala (TBC). Stagiul de cotizare la CAS este de 29 de ani. De curand a avut un ... (vezi toată discuția)