avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinul a instalat o camera de supraveghere care bate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinul a instalat o camera de supraveghere care bate spre curtea mea

Vecinul a instalat o camera de supraveghere care bate spre curtea si casa mea.
Practic, poate vedea tot ce e in curte, iar noaptea vede si ce e in casa, fiindca camera e motorizata, se roteste 360 grade si se inclina in jos si in sus.
Am fost si l-am rugat sa puna un paravan in dreptul camerei in asa fel incat sa nu vada spre proprietatea mea, dar a spus ca o tine indreptata in alta directie
Ce pot face sa-l determin sa puna acel paravan?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2024
andreiv78, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreiv78 , utilizator 19:51, 7 Februarie 2024
Bună ziua!
Faptul ca vecinul a montat camera video și poate sa va supravegheze proprietatea este ilegal, întrucât va încalcă dreptul la viata privata. Faceți o plângere la politie.
Mulștumesc. O sa vin intai cu un politist la el, poate-l convinge fara plangere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuiesc la casa alaturi de sotia mea si copii,langa noi exista ... kostas70 kostas70 Locuiesc la casa alaturi de sotia mea si copii,langa noi exista un vecin care si a montat o camera video mobila care se rotesete la 360°.Ceea ce ma ... (vezi toată discuția)
Doresc sa se demonteze o camera de supraveghere Radu Palu Radu Palu Buna ziua! Unde lucrez este o cladire catre strada, sub care trece intrarea din strada si da in spatele cladirii intr-o curte. In aceasta curte mai este o ... (vezi toată discuția)
Vecinul și-a montat cameră de supraveghere video orientată spre curtea mea. e permis așa ceva, și pot face și eu același lucru? dorinache dorinache Buna ziua , Am un vecin, care de cateva zile si-a montat o camera de supraveghere care ma \"supravegheaza \' pe mine si familia mea ,si am inteles ca nu prea ... (vezi toată discuția)