avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locuiesc la casa alaturi de sotia mea si copii,langa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuiesc la casa alaturi de sotia mea si copii,langa noi exista ...

Locuiesc la casa alaturi de sotia mea si copii,langa noi exista un vecin care si a montat o camera video mobila care se rotesete la 360°.Ceea ce ma determinat sa va scriu este ca acest individ,de multe ori l am surprins cand ne filma cu camera video in curtea noastra,ceea ce mi se pare deja o incalcare grava a intimitatii si a dreptului de proprietate,va rog sa mi spuneti unde si cui trebuie sa ma adresez sa fac o plangere in acest sens asupra acestei persoane si care sunt modalitatile prin care il pot da in judecata pentru incalcarea dreptului la proprietate si intimitatii al familiei mele..Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:54, 30 Iunie 2022
ANSPDCP este autoritatea căreia trebuie să vă adresați. Are site.
Aveti dreptul sa sesizati oficial ANSPDCP si politia care urmeraza sa verifice temenicia si legalitatea sistemului de supraveghere ,accesul la datele preluate si stocate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date cu caracter personal monitorizare video asociatie de propietari Andra Alexa Andra Alexa As vrea sa stiu cum pot sa aflu de la asociatia de propietari acte care sa releva faptul ca ma poate monitoriza pe camerele de luat vederi si cine are dreptul ... (vezi toată discuția)
Cine are dreptul de a vedea inregistrari video din bloc? Sever Simion Sever Simion Avand in vedere legea protectiei datelor cu caracter personal, as dori sa stiu, multumesc, cine are dreptul sa vizualizeze non stop cum e la noi, prin WIFI, ce ... (vezi toată discuția)
Montare camera supraveghere curte Mariana Rosca Mariana Rosca Buna ziua. In urma unor evenimente nefericite de care am avut parte( intrat si furat din curte), dorim sa instalam cateva camere de supraveghere in curte, ... (vezi toată discuția)