avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare credit Buna seara, în urma taxei de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare credit Buna seara, în urma taxei de succesiune am ...

Executare credit
Buna seara, în urma taxei de succesiune am moștenit și un credit care a fost achitat ulterior de către asigurare. Pana sa se achite acest credit dosarul de credit a fost plasat către un executor. Termenii sunt următorii:
creditul nu a mai fost plătit de 6 luni cât timp mama a fost internata 3 luni decedata în august 2022,
creditul a fost plasat în aprilie 2023 către executor,
moștenirea mi-a revenit în mai 2023,
Înștiințarea de executare în iunie 2023
Email către asigurare conform moștenitor în iunie 2023
Finalizare asigurare septembrie 2023 achitat creditul
Noiembrie 2023 a doua adresa către mine moștenitorul de executare
Cu toate ca asigurarea a achitat acel credit, executorul ma obliga sa plătesc onorariu de 2300 lei plus alte taxe.
Ce pot face în acest caz?

Alte discuții în legătură

Bună seara! este legal dacă am primit un email de la administrația ... Nik90 Nik90 Bună seara! Este legal dacă am primit un email de la administrația blocului unde locuiesc că am o restanță de plată în cuantum de 835 de lei, dintre ... (vezi toată discuția)
Executare silita Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Buna seara, Am si eu urmatoarea speta: - in aprilie 2009 se incepe executarea silita pentru recuperarea pensiei alimentare neplatite in numar de 5 (care nu ... (vezi toată discuția)
Restituirea creditului. ellak ellak O persoana X a obtinut un credit de la o banca din Romania .X a inceput sa achite ratele lunare( rata,dobanda,comisionul si asigurarea la firma de asigurari ... (vezi toată discuția)