avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. La inceputul anului in MO 57 parca, HG 39 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. La inceputul anului in MO 57 parca, HG 39 ...

Buna ziua. La inceputul anului in MO 57/22.01.24 parca, HG 39/2024 spune ceva de decontul transportului in administratia locala. Este aplicabil? Este aleatoriu? Depinde de institutia publica?Multumesc
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2024
americanux, utilizator
Cel mai recent răspuns: americanux , utilizator 13:00, 8 Februarie 2024
Pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul familiei ocupaționale «Administrație» din aparatul de specialitate al primarilor comunelor și al instituțiilor și serviciilor publice de interes local, înființate în subordinea, coordonarea sau sub autoritatea consiliilor locale din comune, posibilitatea decontării contravalorii cheltuielilor de transport între localitatea de domiciliu/reședință și localitatea unde se află locul de muncă al acestora se stabilește prin hotărâre a consiliului local.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invatamint lucian j. lucian j. care este modul de decont al cadrelor didactice pt naveta? (vezi toată discuția)
Buget marilena74 marilena74 cheltuielile cu transportul cadrelor didactice de la domiciliu la scoala si invers sunt cuprinse in bugetul primariilor sau in bugetul scolilor?dar ... (vezi toată discuția)
Legea 153/2017 culturarov culturarov Pentru institutii din subordinea consiliului local(case de cultura,biblioteci),pentru care exista grile,cum se salarizeaza?tot cu hotarare de consiliu local? (vezi toată discuția)