avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de comodat între persoana fizica și ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de comodat între persoana fizica și juridică. Bună ...

Contract de comodat între persoana fizica și juridică.
Bună ziua, "sunt proprietarul unui camion de 7.5 tone și am încheiat un contract de comodat cu fiul meu ce deține o firma de transport marfa și eu sunt angajat la firma. În urma unei verificări a autorităților îmi cere sa schimb Contractul de comodat în contract de închiriere, ce preț pot menționa pe contract. Mulțumesc "
Vă rog un ajutor cu informații, de când a intrat în vigoare aceasta cerință pentru ca am mai aflat de la alte firme ca s-a cerut acest lucru.
Și ce suma poate fi trecuta pe contract având în vedere ca proprietarul mai plătește și impozit la chiria încasată și care este de 16 % , dacă nu greșesc.
Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Activitate de transport si licienta NATY_ANCA NATY_ANCA o persoana fizica care detine un camion, are un contract de inchiriere cu o societate comerciala pentru care presteaza servicii. Persoana fizica are licienta ... (vezi toată discuția)
Cumparare si inscriere camion pe firma fara timbru de mediu StefanTiganus StefanTiganus Buna seara, daca o anume persoana X vrea sa cumpere un camion de la o persoana Y si sa-l foloseasca in cadrul unei firme, ce trebuie sa faca si mai ales cum, ... (vezi toată discuția)
Asigurare cmr. locatarul poate da in judecata asiguratorul pentru plata despagubirii catre tertul beneficiar? paladinul paladinul buna ziua, solicit ajutorul vostru in aceasta problema. multumesc X (locator-utilizator) da in chirie un bun (camion) lui Y. camionul se inchiriaza in stare ... (vezi toată discuția)