avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Va rog fumos sa fiu ajutata cum se poate ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Va rog fumos sa fiu ajutata cum se poate solicita ...

Buna ziua! Va rog fumos sa fiu ajutata cum se poate solicita anonimizarea unui dosar cu minor de pe portal-just. Am inteles ca se poate face o cerere catre instanta cu anumite motive, dar nu ma pricep in ce temei legal se face. Unele instante din tara anonimizeaza din oficiu orice dosar cu minor( ma refer la dosar civil). Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Andreea Stancu , Avocat 09:06, 9 Februarie 2024
In baza art. 21 al Regulamentului general privind protectia datelor, orice persoană fizică (parte într-un dosar înregistrat pe portal.just.ro), poate solicita oricărei instanţe printr-o notificare eliminarea sau confidenţializarea datelor personale (în special, numele şi prenumele, inclusiv alte date cu caracter personal).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Portal just ro ana_panait ana_panait Buna ziua. Am introdus o actiune civila iar in mod automat a si aparut afisat in portal justitiei, portal.just.ro numarul dosarului cat si rezumatul. Este ... (vezi toată discuția)
Protejare date cu caracter personal pe portalul portal.just.ro BMW123 BMW123 Salut, Am fost reclamant intr-un proces civil (litigii de munca) cu fostul angajator si numele si prenumele mi-au aparut pe portal.just.ro asociate ... (vezi toată discuția)
Este legal ca persoane minore sa fie mentionate in articole despre ... Unseen Unseen Este legal ca persoane minore sa fie mentionate in articole despre un anumit proces, fara acordul lor si a parintilor? Daca nu, unde se pot lua masuri in ... (vezi toată discuția)