avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Este legal ca persoane minore sa fie mentionate in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Este legal ca persoane minore sa fie mentionate in articole despre ...

Este legal ca persoane minore sa fie mentionate in articole despre un anumit proces, fara acordul lor si a parintilor? Daca nu, unde se pot lua masuri in privinta asta?
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 23:35, 30 August 2020
Faceți notificare la publicație și solicitați anonimizare datelor minorului și/sau datele dumneavoastră. Aveți această posibilitate inclusiv pe portalul instanțelor de judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog fumos sa fiu ajutata cum se poate solicita ... colinsmarty colinsmarty Buna ziua! Va rog fumos sa fiu ajutata cum se poate solicita anonimizarea unui dosar cu minor de pe portal-just. Am inteles ca se poate face o cerere catre ... (vezi toată discuția)
Minor domiciliat în austria. cum i se poate prelungi pașaportul dacă tatăl nu va fi de acord? Brigitte17 Brigitte17 Buna ziua. Nu sunt inca intr un divort. Eu, mama copilului, locuiesc impreuna cu copilul in Austria de sase ani. Tatal s a reintors in Romania, anul trecut. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. numele mesu este chelba bogdan si doresc sa va cer ... Boghie Boghie Buna ziua. Numele mesu este Chelba Bogdan si doresc sa va cer o parere juridica. Am divortat prin conventie notariala , stabilind un program de vizitare a ... (vezi toată discuția)