avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua. Am văzut răspunsul d-voastră. Eu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua. Am văzut răspunsul d-voastră. Eu locuiesc în ...

Bună ziua. Am văzut răspunsul d-voastră. Eu locuiesc în Belgia, rezidenta in Belgia. În România merg temporar doar în vizita la părinți.
Pot lua permisul in Romania?
Mulțumesc. O zi buna
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 18:32, 9 Februarie 2024
Continuați discuția unde ati început-o , nu mai deschideti alte topicuri pentru ca vor fi șterse . Aveți impresia ca sunteți singurul utilizator pe forumul asta și sta cineva sa facă legătura între ce postați d-voastră unde va vine ? Continuați unde vi s-a raspuns deja dacă doriți și răspunsuri .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte vanzare cumparare cristinaciobanu2013 cristinaciobanu2013 de 2 ani locuiesc cu bunicii paterni care mi-au facut acte de vanzare cumparare cu clauza de intretinere viagera pe casa si pamantul extravilan si intravilan. ... (vezi toată discuția)
Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)
Probleme cu site-ul? ContSters220718 ContSters220718 in ultimele 4-5 zile,incercand sa raspund diverselor solicitari ,mesajele mele nu apar la pe site se mai intampla si altor persoane? (vezi toată discuția)