avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte vanzare cumparare

de 2 ani locuiesc cu bunicii paterni care mi-au facut acte de vanzare cumparare cu clauza de intretinere viagera pe casa si pamantul extravilan si intravilan. In acest timp eu am investit aproximativ 6000 euro in casa si curte,dar situatia in care ei ma pun si faptul ca eu m-am imbolnavit de inima din cauza lor ma fac sa renunt la aceste cate. cum sa fac sa imi recuperez banii si sa renut la casa? va rog mult sa ma ajutati sunt disperata
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 10:22, 4 Noiembrie 2013
Greu. Tot ceea ce puteţi face este să încercaţi să vă înţelegeţi cu bunicii. Dar, dacă nu vor, nu puteţi cere instanţei desfiinţarea (rezoluţiunea) contractului de întreţinere şi restituirea prestaţiilor decît în situaţia în care comportamentul întreţinuţilor face imposibilă continuarea întreţinerii (art.2263 NCC).
deci pot ramane pierduta de bani? dar daca as merge cu marori sa dovedesc ca am bunuri ce nu pot fi luate cum ar fi,,termopane,gard la strada, renovarea a 2 camere din casa, etc."?
:ban: Avertisment moderator!

Stimat @cristinaciobanu2013,

Vă rog să nu mai deschideți topicuri diferite în care să postați o problemă similară.

În acest sens, Regulamentul Forumului prevede:

3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.

Am în vedere discuția deschisă aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

Din respect pentru colegii de forum care v-au răspuns la topicurile dublate, nu le voi șterge de această dată, dar, vă rog ca în discuțiile viitoare să aveți în vedere prevederile Regulamentului.

Vă mulțumesc.
moderator, Andrei Grigoriu
Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2013
andreigrigoriu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie AlexandruStanica AlexandruStanica Actiunea in executare a obligatiilor contractuale in baza vechiului cod civil, in cati ani se prescrie? (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare cu clauza de intretinere - renuntare cristinaciobanu2013 cristinaciobanu2013 de 2 ani locuiesc cu bunicii paterni care mi-au facut acte de vanzare cumparare cu clauza de intretinere viagera pe casa si pamantul extravilan si ... (vezi toată discuția)
Intrebare BoangherMihaela BoangherMihaela buna dimineata.spuneti-mi va rog frumos daca cumnata mea nu doreste deschiderea succesiunii dupa frate(nu raspunde la tel avocatului,nu deschide usa ... (vezi toată discuția)