avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintez un srl si preiau o autorizatie taxi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintez un srl si preiau o autorizatie taxi

Buna ziua!As dori sa infiintez un srl, si sa preiau o autorizatie taxi.Nu voi avea activitate pe el pentru ca nu am masina, de aceea as opta la inceput pentru impozit de 16% pe profit.
Daca reiau activitatea in timpul anului oare pot reveni la micro 1%?
Si as dori sa va intreb daca inffiintez acest srl pentru taxi, si sotia are o activitate de meditatii particulare copii(muzica), putem activa cu ambele acgivitati pe acelasi srl, sau este bine sa fie despartite?(sa nu se complice)
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Microintreprinderi rodica1106 rodica1106 Buna ziua, Am o microintreprindere infiintata in 2004. In 2007 a trecut la impozit pe profit, iar in ianuarie 2009 am suspendat activitatea. Doresc sa-mi ... (vezi toată discuția)
Societate nou infiintata fără salariati stela chelner stela chelner O societate nou infiintata care are cod caen 5520, si care nu angajeaza salariat in termen de 30 de zile de la infiintare trebuie sa treaca la impozit pe ... (vezi toată discuția)
Pfa,ii,if sau srl...sau altele? Paxman Paxman Buna ziua! Eu cu sotia mea vrem sa deschidem un PFA,SRL sau IF pentru meditatii in domeniul muzical-instrumente si muzica de camera(vom lucra 2 persoane)..Ce ... (vezi toată discuția)