avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... autorizare operator - circular
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

autorizare operator - circular

Vom achizitiona un circular pentru secta piese metalice, urmand a fi folosit cu regularitate. Ce autorizare ar trebui sa aiba operatorul care il foloseste? Instruirea propriu-zisa privind folosirea o va face furnizorul.
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2024
apetra, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:42, 9 Februarie 2024
Pentru operator CNC gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Nu este suficienta instruirea operatorului de catre furnizorul echipamentului tehnice.
Operatorul trebuie sa aiba la dispozitie carte tehnica, instructiuni proprii, schema tehnica, etc. in original si in limba romana.
Echiapementul tehnic trebuie sa fie insotit de certificat de calitate si declaratie de conformitate (plus inscriptie CE de autorizare utilizare in UE), in original si in limba romana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Checklist utilaj nou MatiesiAlin MatiesiAlin Dupa ce se face receptia unui utilaj nou, ce document sau check list este nevoie din punc de vedere SSM inainte de a se inmana productie utilajul si de a ... (vezi toată discuția)
Instructuinile de folosire sunt obligatorii?  Boncu Constantin Boncu Constantin Buna ziua, ce parere aveti in urmatorea situatie : am produs si livrat niste piese metalice; acestea au ruginit ( desi nu ar fi trebuit sa se intample acest ... (vezi toată discuția)
Transpaleti si stivuitoare manuale, de ce acte/autorizatii are ... NPG RO NPG RO Transpaleti si stivuitoare manuale, de ce acte/autorizatii are nevoie detinatorul ( p.juridica)?? (vezi toată discuția)