avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, am o Decizie de pensionare anticipata, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, am o Decizie de pensionare anticipata, nepusa in plata ...

Buna ziua,
am o Decizie de pensionare anticipata, nepusa in plata pe care inca pot sa o anulez in 30 zile. Sunt cu penalizare, iar in noua lege se prevede ca nu mai sunt penalizata dar doar din Septembrie. As anula prezenta Decizie si sa repun dosarul in octombrie ca sa pot iesi anticipat fara penalizare. Intrebarea este, va rog daca am inteles bine ca in Oct pot iesi la pensie anticipata fara penalizare si ce eventuale riscuri am? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata fara penalizare florin_iordanescu florin_iordanescu Buna ziua. Daca se poate, vreau sa ma ajutati cu o situatie. Tatal meu, nascut pe 27 Sept 1952, a fost concediat de la ultimul loc de munca, la inceputul ... (vezi toată discuția)
Întrebare Rachiam Rachiam Buna As vrea si eu sa mă intereseze pt tatăl meu care a fost la o firma unde i-au calculat ca are 43 de ani lucrati si ca își poate depune actele pt ... (vezi toată discuția)
Penalizare dulf dulf Buna ziua. As dori un raspuns referitor la : in ziua de 18 iulie 2019 am depus dosarul de pensionare pt pensie anticipata fara penalizare - decizia ajunge in ... (vezi toată discuția)