avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua Daca o cerere de divort a fost inregistrata ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua Daca o cerere de divort a fost inregistrata la judecatorie, ...

Buna ziua
Daca o cerere de divort a fost inregistrata la judecatorie, in iulie 2023 pe portal a aparut chiar si primul termen de judecata, dar brusc acesta a disparut, ce sa inteleg din acest lucru? O greseala a judecatoriei sau ce anume?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in urma unui eveniment rutier, s-a deschis dosar penal ... andreea16099 andreea16099 Buna ziua, In urma unui eveniment rutier, s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala (mentionez ca victima a facut doar un control de jumatate de ora ... (vezi toată discuția)
Hotărâre de divorț pierdută prin poșta mgomez mgomez Bună ziua! Am avut o hotărâre de divorț în 2018 pe care trebuia să o primesc dar s-a pierdut intre timp în poșta. Cinci ani mai târziu, am nevoie ... (vezi toată discuția)
Actiune in pretentii...incurcatura mare siempreska siempreska Buna! Prietenul meu a primit acasa o citatie prin care este chemat sa se prezinte la judecatoria Timisoara in luna mai, in care el apare ca reclamant si ... (vezi toată discuția)