avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Liceu in limita locuintei individuale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Liceu in limita locuintei individuale

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat juridic in urmatoarea problema:
Primaria de sector ne anunta ca ununul dintre vecini <<a generat un PUD in vederea obtinerii unei autorizatii de construire pentru: "Construire liceu Ds+P+4E">> si ne cere un punct de vedere.
Terenul in cauza are 684mp, POT 60%, CUT=2,5, iar inaltimea la cornisa va fi de 20m.
Avand in vedere ca noi, cei trei vecini din limita de proprietate, avem locuinte individuale cu regim de inaltime P, P+E si respectiv P+E+M, credem ca inaltimea liceului, dar mai ales curtea foarte mica ne vor crea un disconfort major.
Exista vreo prevedere legala pe care o putem invoca in legatura cu DESTINATIA constructiei?
Va multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Construcție bloc lângă casă. ce condiții trebuie să se respecte? Îmi va fi umbrită aproape toată proprietatea alex.anca alex.anca buna ziua. Stau la casa in Suceava in zona de case. Acum aproximativ un an un dezvoltator imobiliar mi-a cerut aprobarea constructiei unui bloc P+2+M pe ... (vezi toată discuția)
Legalitate autorizație de construcție – l4a similar l2 minerul_vesel minerul_vesel Adiacent blocului în care locuiesc a fost retrocedat un teren viran. Noii proprietarii au primit o autorizație de construcție de la primăria de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie marinar_71 marinar_71 Buna ziua! Am achizitionat un teren intravilan cu destinatia curti constructii in Constanta in August 2012. Inainte de achizitionarea terenului am cerut ... (vezi toată discuția)