avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Folosirea terenurilor de sport din incinta școlilor ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Folosirea terenurilor de sport din incinta școlilor de către ...

Folosirea terenurilor de sport din incinta școlilor de către cine e reglementat?Autorități locale sau centrale?Mă refer la folosirea în afara programului școlar(după program,sfârșit de săptămână,vacanțe).Eventual un link către act normativ?Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:34, 10 Februarie 2024
Primăriile hotărăsc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie alexandrulb alexandrulb Buna ziua, am dorit sa inchiriez o sala de sport din incinta unui liceu din Bucuresti, 2 ore pe sapataman, in week-end (sambata), am mers si am vorbit cu ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de scutire pentru orele de sport - care care este actul normativ? petrider petrider buna, as dori sa aflu daca exista vreo lege privind acceptarea de scutiri de le ora de educatie fizica si sport a unui elev de liceu (IX) care practica sport ... (vezi toată discuția)
Cabana pe teren arabil/extravilan "la gradina" adrian-zen adrian-zen De ce fel de autorizatie este nevoie pentru o constructie [b]fara utilitati[/b] pe teren extravilan (proprietate privata). Daca sunt restrictii in ce priveste ... (vezi toată discuția)