avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Diferenta intre planul de aplasament si schita de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Diferenta intre planul de aplasament si schita de cadastru. Buna ...

Diferenta intre planul de aplasament si schita de cadastru. Buna seara.. In anul 2004 am facut cadastru. Trebuie sa pun in executare o hotarire judecatoreasca. ca sa imi recuperez pamantul acaparat Am scos planul de amplasament de la OCPI deoarece iimi trebuiesc coordonatele.. Pentru a masura schita planului de amplasament al terenului sa vad daca corespunde cu cea de cadastru am folosit linia Scarar plastic ROTRING (permite transformarea, citirea a planselor de arhitectura in metri) si am constatat ca nu coincide nici la latime nici la lungime acet plan de amplasament cu schita de cadastru si cu planul de situație desi sunt toate pe aceasi scara de 1:500
Sistem de proiectie Stereo 70,. In schita de cadastru latime teren este de 12 m latimea casei este de 9 m iar in planul de amplasament latimea teren este de 11 m latime casei de 8 m desi toate sunt efectuate pe aceasi scara de 1: 500 Sistem de proiectie Stereo 70.. Coordonatele din planul de amplasament pot fi si ele date gresit daca planul de amplasament difera de schita de cadastru. Imi pot crea probleme in trasarea hotarului.

Alte discuții în legătură

Planul de situatie tine loc de cadastru? ioniuly ioniuly Am un teren, in suprafata de 1000 m.p., vecinul din NORD a intrat pe proprietatea mea 3 m latime, pe 50 m lungime, insumand 150 m.p., ocupare abuziva. Vecinul ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata.am avut de pus o hotărâre de revendicare in executare. ... Alexili Alexili Buna dimineata.Am avut de pus o hotarire de revendicare in executare. Schita din raportul de expertiza avea trecut un total de 4 puncte iar in dreptul lor ... (vezi toată discuția)
Coordonate stereo 70 suprapuse cu alt imobil in eterra tutanflo tutanflo Buna ziua, Am cumparat de curand 5000 m2 teren extravilan, trecand prin toate avizele necesare vanzarii-cumpararii conform Legii 17/2014, obtinand inclusiv ... (vezi toată discuția)