avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Planul de situatie tine loc de cadastru?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Planul de situatie tine loc de cadastru?

Am un teren, in suprafata de 1000 m.p., vecinul din NORD a intrat pe proprietatea mea 3 m latime, pe 50 m lungime, insumand 150 m.p., ocupare abuziva. Vecinul din NORD, detine un ,,plan de situatie", tine loc de CADASTRU?
Cel mai recent răspuns: ContSters107946 , utilizator 20:26, 2 Ianuarie 2010
Nu tine loc de cadastru, dar planul de situatie este cea care arata unde exact se gaseste imobilul respectiv.
In momentul in care soliciti un act de reglementare de la o institutie publica deconcentrata se solicita printre altele plan de situatie si plan de incadrare in zona a obiectivului spre a fi mai usor angajatului sa localizeze in teren cind se face vizita amplasamentului despre ce vorbim.Dar asta nu inseamna plan cadastral care se redacteaza tinindu-se cont de coordonatele spatiale Stereo 70 si se elibereaza de catre OCPI in timp ce planul de situatie este un desen tehnic facut de catre un proiectant sau chiar de catre beneficiar dc se pricepe la desenat pe directia N-S in care apar vecinatatile si toate dotarile existente pe amplasament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta intre planul de aplasament si schita de cadastru. buna ... Alexili Alexili Diferenta intre planul de aplasament si schita de cadastru. Buna seara.. In anul 2004 am facut cadastru. Trebuie sa pun in ... (vezi toată discuția)
Cadastrul vecinului intocmit gresit Silvia25 Silvia25 Va rog sa ma ajutati in legatura cu urmatoarea situatie: Vecinul meu si-a intocmit cadastrul in anul 2007 si a fost intocmit gresit deoarece punctele ... (vezi toată discuția)
Cadastru facut in mod eronat ramonadeaconescu ramonadeaconescu Bunicii au un teren de 10000 mp si a cerut la primarie masurarea lui pt a face gard.Dupa masurarea terenului de catre primarie a rezultat mai putin teren ... (vezi toată discuția)