Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns ,pe decizia de pensionare scrie in felul urmator : Stagiul total de cotizare realizat,din care :44 ani 11 luni 26 zile in sistemul public din care in conditii normale de munca 43 ani 6 luni 12 zile { 1an 5 luni 14 zile fiind stagiul militar} dupa care stagiu se va calcula stabilitatea mea ,anii de munca ? daca ar fi dupa cel cu 44 ani mie mi-a dat un punctaj 16,25 puncte aceastea se inmultesc cu 81 lei ? Va multumesc anticipat .
Nu , veti primi puncte de stabilitate numai pentru perioada de stagiu contributiv , iar armata este perioada asimilata . Deci , pentru cei 43 ani si 6 luni , ati avea 14,75 puncte de stablitate , care se vor aduna la punctele dvs. obtinute in intreaga cariera . Acest total se inmulteste cu 81 lei , rezutand pensia dvs. bruta .
Va multumesc foarte mult pentru raspuns ,dar acum luminati-ma pana la capat si aici sunt punctaje diferite si avem asa :
Numar total puncte realizate 56,74808 din care : nr.puncte realizate in sistemul public-conditii normale de munca 52,41722 ,cu primul sau cu al al doilea inmultesc cei 81 lei ,asta ca sa-mi fac si eu o bucurie la inceput de an la final o sa vedem ce o sa iasa ,va multumesc inca o data si va doresc numai bine !
Calculul pensiei
natalia1961
Buna seara.Am o intrebare la d-voastra,sotul meu a castigat in instanta un proces cu Casa de Pensii care i-a trecut 4 ani de grupa speciala de munca in grupa a ... (vezi toată discuția)