avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pasaport pentru bebelus?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pasaport pentru bebelus?

buna ziua,
as dori sa stiu daca pentru copilul meu de 6 saptamani am nevoie de pasaport , doresc sa calatoresc cu el in cipru. sunt suficiente certificatul copilului de nastere si buletinul meu? in cazul in care tatal copilului nu este in tara ( ne asteapta in cipru) am nevoie de o imputernicire de la el pentru a scoate copilul din Romania?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 14:03, 2 Februarie 2010
Trebuie sa aiba pasaport.
Daca numele tatalui e trecut pe certificatul de nastere trebuie sa aveti o procura din partea lui ca sa iesiti din tara cu minorul.
Poate sa o faca si in Cipru, vi-o trimite prin posta/dhl/curier in original, o traduceti legalizat aici la un notar.
buna ziua!
va trebuie o declaratie autentificata din partea tatalui din care sa rezulte ca este de acord cu eliberarea pasaportului simplu pe numele copilului sau minor, si in aceeasi declaratie tatal isi poate da si acordul cu privire la calatoria acestuiain Cipru insotit de catre mama sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de pasaport pentru fetita mea de 4 ani Oana Bogdan Oana Bogdan Situatia mea este: am o fetita de 4 ani impreuna cu prietenul meu. Actualmente locuim in Italia unde suntem rezidenti. Prietenul meu este ditr-o tara nemembra ... (vezi toată discuția)
Plecarea din romania inapoi in italia cu un copil in varsta de 1 an si 10 luni:proceduri...detalii ??? mihaela0620 mihaela0620 Buna ziua si felicitari pt.acest site.Sa trec la subiect.Acum sunt in Italia cu viitorul sot si cu fetita in varsta de 1 an si 10 luni si trebuie sa venim in ... (vezi toată discuția)
Pot sa scot copilul din tara fara acordul tatalui? roberta-daria roberta-daria in cazul in care copilul imi este incredintat mie prin hotarare judecatoreasca si in sentinta de divort,tatal copilului nu are nici drept de vizita,va rog ... (vezi toată discuția)