avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Detin un autoturism, proprietate personala, pe care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Detin un autoturism, proprietate personala, pe care l-am inchiriat, ...

Detin un autoturism, proprietate personala, pe care l-am inchiriat, pentru o suma saptamanala modica, unei alte persoane, printr-un contract intre parti, neautentificat la notar. Persoana careia i-am inchiriat autoturismul este de negasit de mai bine de o luna de zile (nu mai raspunde la telefon si nici nu a mai platit suma perceputa ca si chirie), desi i-am lasat nenumarate mesaje pe care le-a receptionat. Avand in vedere ca nu pot da de persoana respectiva, nelocuind la adresa de domiciliu, ce posibilitati legale de a-mi recupera autoturismul am?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 10:06, 13 Februarie 2024
Faceti plangere scrisa la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum îmi pot recupera banii dați degeaba cuiva care mi-a promis că-mi mută volanul pe dreapta? tunadco tunadco Detin o masina cu volan pe partea drepta pe care doresc sa il schimb. In primavara anului 2017 am gasit pe internet o persoana care pretindea ca poate face ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere sau ce poate fi ? manolescu matei manolescu matei va expun situatia mea : am avut un coleg de trupa(muzica ) de aproximativ 3 ani, si tineam sculele mai exact boxele la casa lui, din diverse motive din 21 ... (vezi toată discuția)
Chirias rau platnic - executare silita ContSters475803 ContSters475803 Buna seara. Am un apartament in Bucuresti inchiriat cu contract inregistrat la ANAF, pe o perioada de 3 ani. Inchirierea s-a facut acum 1 an. Chiriasul are ... (vezi toată discuția)