avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... avansare in clasa
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

avansare in clasa

In 1 aprilie 2007 am fost numita functionar public debutant. In 09 iulie 2007 am plecat in concediu de maternitate si m-am reancadrat in 09.08.2009.Pe 01.01.2010 mi s-a terminat stagiul de debutant postul fiind de referent de specilaitate-SSD. Cu 15 ianuarie 2010 am fost numita referent de specialitate asistent treapta III de salarizare. In timpul concediului de maternitate am terminat studii superioare si doresc sa predau cererea pentru organizarea concursului de promovare in clasa.Pot deja sau trebuie sa astept un anumit timp sa treaca pentru ca sa am vechime in domeniu și daca pot pe ce grad se transforma postul?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 16:09, 2 Februarie 2010
Puteti depune cererea, impreuna cu copie a actului de studii (adeverinta sau diploma de licenta). Daca se va organiza sau nu examenul (sau cand), asta doar angajatorul dvs. o stie:D
Inca un lucru: specialitatea studiilor superioare absolvite de dvs. trebuie sa fie in domeniul in care va desfasurati activitatea, sau sa fie apreciate ca utile de catre conducatorul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Treapta de salarizare ContSters112740 ContSters112740 functionar public; referent asistent, 2 ani vechime in grad am terminat facultatea in 2009, cu diploma de licenta vechime in munca 15% conform noii legi de ... (vezi toată discuția)
Pot promova pe studii superiore daca am absolvit o facultate de 3 ani? Raluk24 Raluk24 Sunt absolventa a Facultatii de management financiar contabil promotia 2010 (durata studiilor 3 ani), 180 credite de stiudiu transferabile (ECTS), licentiata ... (vezi toată discuția)
Concurs dgrfpb gabyz27 gabyz27 Buna ziua, Am participat la un concurs de angajare organizat de DGRFPB din cadrul ANAF. Am candidat pt un post de REFERENT DEBUTANT serviciul evidenta ... (vezi toată discuția)