avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caut un avocat in Timisoara , pentru a cere o cale de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caut un avocat in Timisoara , pentru a cere o cale de acces pentru ...

Caut un avocat in Timisoara , pentru a cere o cale de acces pentru un teren in instanta. Terenul este retrocedat, e o fosta gradina , intravilan ,curti constructii acum. Calea de acces ar fi posibila printr o curte comuna detinuta 1600/1800 mp de primarie. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:45, 13 Februarie 2024
Puteti alege dvs un avocat din lista consultantilor inscrisi pe Forum
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau

alegeti din tabloul avocatilor din Romania aflat pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa_mi comunicați un avocat specializat in acțiuni de ... geromana geromana Va rog sa_mi comunicați un avocat specializat in acțiuni de demolare construcție(obligație de a face), știu că nu se poate face reclama. dar am mare ... (vezi toată discuția)
Raspundere patrimoniala paunrobert@dr.com paunrobert@dr.com caut avocat reprezentare raspundere patrimoniala in urma raport curte de conturi (vezi toată discuția)
Avocat bucuresti specializat asociatii proprietari VictorArditti VictorArditti Buna seara, Caut un avocat specializat in legislatia asociatiilor de proprietari si cu spete castigate. Bucuresti. (vezi toată discuția)