avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua,soția mea a fost agresata verbal de către ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua,soția mea a fost agresata verbal de către un bețiv ...

Bună ziua,soția mea a fost agresata verbal de către un bețiv intr-un magazin.Va rog dacă se poate un model de plângere pentru acest caz!
Mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: abuzinserviciu99 , utilizator 16:16, 13 Februarie 2024
I-a adresat vreo amenintare? Daca pur si simplu a jignit-o, nu aveti ce face. Si ca model de plangere, mergeti la o sectie de politie si declarati factual ce s-a intamplat.
Ca o completare, v-am dat raspunsul raportandu-ma strict la dreptul penal. In functiile de datele concrete ale spetei, e posibil sa puteti actiona in instanta civila, daca, spre exemplu, sotia dvs. a suferit o tulburare psihica ca urmare a evenimentului, a fost facuta de rusine public, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minoră, am fost agresată fizic de un băiat mai mare cu un an și amenințată de mama lui. aș putea să cer daune morale pentru că m-au agresat în public și pentru că sunt afectată emoțional? aly2003 aly2003 Buna,astazi pentru a 2-a oara,am fost agresata fizic de catre un baiat mai mare cu un an,si agresata moral si amenintata de mama agresorului. Acum 2 ani pe un ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal contraventie qwersat qwersat Buna ziua Este pentru prima data cand postez pe acest forum Drept urmare ,va rog sa-mi scuzati micile stangacii , daca vor apare Doresc sa va prezint o ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica si abuz psihic precious007 precious007 Buna ziua, Vreau sa ma lamuresc si eu evident legat de legislatia din Romania, ce se poate face in caz de agresiune fizica si abuz psihic continuu de circa ... (vezi toată discuția)