avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Remorca cu copertina doar pt depozitare, necirculanta ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Remorca cu copertina doar pt depozitare, necirculanta fara birocratie

Vreau sa cumpar o remorca cu copertina pentru la tara, sa o folosesc ca adapost pentru animale.

Daca nu ies cu ea pe drumurile publice, o tin parcata doar pe terenul meu, pot sa nu o inscriu la taxe si impozite si sa o las neinmatriculata?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:35, 13 Februarie 2024
bineinteles. inmatricularea se face doar pentru circulatia pe drumurile publice. e de preferat sa o cumparati deja radiata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus fara sa stiu o masina radiata in austria darius_darika darius_darika Salut.Am condus o masina inmatriculata in austria pe teritoriul tari noastre timp de un an si jumatate,masina a fost radiata iar eu nu am stiut eu imi plateam ... (vezi toată discuția)
Dosar penal rca expirat adrian6969 adrian6969 buna am fost oprit in trafic de politia de frontiera si au depistat ca nu aveam rca si itp valabil si miau facut dosar penal retinut permis de conducere fara ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac. ? ma ajuta cineva... Alexandru Vreme Alexandru Vreme Astazi la un punct de frontiera. Am trecut cu o masina cu placute rosii exipirate fara sa stiu. Politia de frontiera. Mea spus ca e dostar penal. Si meau luat ... (vezi toată discuția)