avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, aș fi interesat dacă am un dosar penal ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, aș fi interesat dacă am un dosar penal pe rol nesoluționat ...

Bună ziua, aș fi interesat dacă am un dosar penal pe rol nesoluționat de 4 ani de zile și sunt înscris in registrul național pentru semnaturi( nu stiu exact cum se numește, trebuie sa semnez la fiecare 3 luni la secția de poliție) aș putea aplica la ANP? Țin să menționez ca nu am cazier judiciar!
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2024
PetrutDaniel, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:55, 17 Februarie 2024
Aplicati la ANP si vedeti ce iese, sau cel mai bine intrebati la ANP.
Daca nu aveti cazier judiciar, atunci pentru ce semnati la probatiune?

trandafir2 a scris:

Aplicati la ANP si vedeti ce iese, sau cel mai bine intrebati la ANP.
Daca nu aveti cazier judiciar, atunci pentru ce semnati la probatiune?

Deoarece, din câte am înțeles este o lege aplicată în 2021 sau 2022 nu vreau să vorbesc prostii, în care persoanele care au săvârșit anumite fapte sunt trecuți la probațiune.
„Anumite fapte” , ce fapte mai precis ? Daca va referiti la Registrul național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale, acesta se tine de unitatile de politie.

trandafir2 a scris:

„Anumite fapte” , ce fapte mai precis ? Daca va referiti la Registrul național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale, acesta se tine de unitatile de politie.

Acestea da, in acestea sunt mereu sa semnez. Se poate aplica pentru ANP vreau sa ma apuc de meditații și tot ce este necesar și nu aș vrea sa investesc degeaba.
Nu stiu regulamentul de concurs. Un raspuns precis, doar de la ANP il puteti primi. Solicitati in scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara in 2018 am fost condamnat cu un an cu suspendare și ... Marian purnichi Marian purnichi Buna seara in 2018 am fost condamnat cu un an cu suspendare și trei ani de supraveghere la serviciul de probațiune pentru agresiune sexuală și după cea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in 2014 am fost codamnat la 1 an si jumatate cu suspendare ... Caciu77 Caciu77 Buna ziua. In 2014 am fost codamnat la 1 an si jumatate cu suspendare pentru exhibitionism in Anglia si la 7 ani de inregistrare (sa declar la politie cand ... (vezi toată discuția)
Bună! am niște nelămuriri in legătură cu registrul automatizat/registrul ... DinduNuffin DinduNuffin Bună! Am niște nelămuriri în legătură cu Registrul automatizat/registrul agresorilor sexuali. Sunt stabilit în UK de vreo 10 ani, locuiesc și lucrez ... (vezi toată discuția)