avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... In perioada concediului prenatal, angajatorul ma poate ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

In perioada concediului prenatal, angajatorul ma poate scoate in somaj?

Buna ziua. Pe data de 10.01.2010 am intrat in concediu prenatal, acum am aflat ca firma o sa intre in faliment/insolventa, o parte din angajati fiind deja in somaj de la 1.01.2010, va rog sa-mi spuneti daca ma poate trimite si pe mine in somaj, si daca da, mai am dretul sa mai beneficiez de concediu prenatal si daca mai pot intra in concediu pentru cresterea copilului.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 14:06, 2 Februarie 2010
Nu poate sa va trimita in somaj, deoarece cim este suspendat din motive de maternitate. In ceea ce priveste indemnizatia si concediul pentru cresterea copilului pana la implinirea varstei de 2 ani, beneficiati daca ati lucrat 12 lunianterior nasterii copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariata gravida, societatea intra in faliment atviorica atviorica imi spuneti va rog ce se intampla daca sunt in prenatal/ postnatal si societatea intra in faliment , concediind toti angajatii?cum se calculraza in acest caz ... (vezi toată discuția)
Angajat pe perioada determinata si indemnizatie crestere copil elenamai elenamai Sunt angajata pe perioada determinata(vechime 3ani fara intrerupere) si contractul de munca imi expira cu 2 luni inainte sa nasc....as vrea sa stiu 1-imi pot ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt cresterea copilului flo1982 flo1982 Buna ziua, va rog imi spuneti in cazul in care acum sunt in somaj, cand termin cele 6-8 luni de somaj, pot intra direct in prenatal si pot obtine indemnizatia ... (vezi toată discuția)