avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Se poate depune declaratia unică rectificativă (anul ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Se poate depune declaratia unică rectificativă (anul 2024)pt ...

Se poate depune declaratia unică rectificativă pt o persoană fără venituri care nu a beneficiat de serv.medicale de la data asigurării (octombrie 2023) și până in prezent deoarece nu-i funcționează cardul de sănătate (medicul de familie așteaptă de 3 luni răspunsul de la Casa de sănătate, neexistând altă posibilitate)
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2024
TOROAPAMARIA, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu maternal persoana fara venit alina.gami alina.gami Persoana fizica fara venituri, pot sa primesc concediu medical maternal daca inchei un contract de asigurare concediu medical optional? Am inteles ca exista ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica rectificativa pentru inchidere pfa + incasat dividende alex_mihai1124 alex_mihai1124 Buna ziua! Saptamana aceasta am inchis PFA-ul (la norma) si urmeaza sa depun DU rectificativa ca sa recalculez norma. Norma era 45.000 iar recalculata vine ... (vezi toată discuția)
Cum pot avea un card de sanatate? Somerafaravoie Somerafaravoie Buna ziua Am 56 de ani si nu mai lucrez din 2011 deci nu am mai cotizat la Casa de Asigurari de Sanatate dar am pe cartea de munca 30 de ani cotizati. Oare ... (vezi toată discuția)