avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... La data de 10.04.2024 am depus declaratia 212, fiind ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

La data de 10.04.2024 am depus declaratia 212, fiind persoana ...

La data de 10.04.2024 am depus declaratia 212, fiind persoana fizica fara venituri, pentru asigurare la sanatate. Am card european de sanatate si nu am beneficiat de servicii medicale. La data de 05.06.2024 m-am angajat in strainatate ca insotitor de bord la o companie aeriana cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Mai pot acum sa depun rectificativa la declaratia 212 , insotita de o copie a contractului de munca? Nu am stiut la momentul angajarii sa depun declaratie rectificativa 212. Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 1 Februarie 2025
Puteti depune rectificativa la D212.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin cardul european de asigurat? adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna seara Va rog sa imi spuneti care este modalitatea de a obtine un card de sanatate european? Va multumesc cu stima (vezi toată discuția)
Cardul european profesional alina_25 alina_25 Are cineva informatii despre acest card? Am auzit si un lucru care mi se pare cel putin ciudat adica se vor inscriptiona pe acesta informatiile medicale ... (vezi toată discuția)
Declaratia 212 pentru venitul din inchiriere ilie575 ilie575 Daca sunt angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata si am o locuinta inchiriata cu contract declarat la administratia fiscala sunt obligat sa ... (vezi toată discuția)