avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dacă iau în bagajul de cala prafuri proteice , cei ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dacă iau în bagajul de cala prafuri proteice , cei de la aeroport ...

Dacă iau în bagajul de cala prafuri proteice , cei de la aeroport le pot confunda cu droguri ?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 10:16, 14 Februarie 2024
In ce aveti de gand sa le transportati?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2024
abuzinserviciu99, utilizator
Daca sunt in ambalajul original si nedesfacute,nu vad ce probleme ati avea.Pudra proteica nu este interzisa nicaieri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii bagaje: ce pot avea in bagajul de mana si ce in cel de cala? anca_ungureanu anca_ungureanu buna seara am si eu o nelamurire.... vreau sa plec in excursie dar sunt in o dilema totala cu privire la continutul bagajului de cala si a celui de mana pt ... (vezi toată discuția)
Reclamatie companie aeriana / asigurare ommatol ommatol Buna dimineata, Am si eu o interebare la dumneavoastra : Ce pot face in cazul urmator ? Pe data de 26 febroarie am calatorit de la Bucuresti la Roma ( ... (vezi toată discuția)
Pierdere bagaje la tarom aez aez Buna ziua! Am nevoie de ajutor specializat si apreciez intentiile dvs. Tarom mi-a pierdut un bagaj din cele 4 predate la \"check in\" si mi l-au adus ... (vezi toată discuția)