avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum ar putea un student de drept din Anglia sa ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum ar putea un student de drept din Anglia sa profeseze în România?

Buna ziua tuturor. Sunt un student de drept în Anglia în al doilea din cei trei ani de facultate. Îmi doresc tare mult sa mă întorc în țara mea draga și sa profesez acolo. Pentru cei cu habar despre cerintele de a deveni un avocat în România, care sunt pașii care va trebui sa ii fac ca sa îmi îndeplinesc visul și sa mă reîntorc în țară?
Cel mai recent răspuns: avocatmaria , utilizator 03:07, 20 Mai 2024
Examen de admitere în profesie plus examene de diferențe de materii.

- editat conf. 1.4 din Regulament -
Ultima modificare: Luni, 20 Mai 2024
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare licenta clamba clamba sunt anu 4 la drept si trebuie sa-mi aleg tema pentru licenta, vreau sa-mi dati idei ce mi-ar fi cel mai util.....sunt la FR deci va dati seama ca am fost doar ... (vezi toată discuția)
Contract captiv Radu Palu Radu Palu Captiv in contract. M-am inscris anul trecut la masterat. Cerinta pt. absolvirea anului este acumularea a 60 puncte de credit. (30 per semestru.) Atata ... (vezi toată discuția)
Se poate face stagiatura in uk ? vali_g vali_g Locuiesc in Marea Britanie si am terminat dreptul in Romania. In cazul in care sunt declarat admis la examenul de admitere ca avocat care sunt sansele de a ... (vezi toată discuția)