avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Este legal ca un mare lanț de magazine sa ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Este legal ca un mare lanț de magazine sa funcționeze fără ...

Este legal ca un mare lanț de magazine sa funcționeze fără autorizație de la ISU? Au afișat la iintrare un anunț cum ca asa funcționează și ca noi,clienții ne asumam cum ca,am fost înștiințați.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2024
G.GGG, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 09:54, 14 Februarie 2024
Eu consider ca nu este legal.Puteti face sesizare la ISU din orasul sau judetul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalatie sprinkler in camera cu tablourile de distributie justinsanero justinsanero Buna ziua, As dori sa va intreb daca instalarea sprinklerelor in camera cu tablourile de distributie este o cerinta mandatorie pentru legislatia ... (vezi toată discuția)
Autorizație de funcționare vs isu Adrian Chenciu Adrian Chenciu Bună seara Funcționez într-un spațiu comercial de mari dimensiuni (cca 3000 mp) dar care nu are Autorizație ISU. Din acest Motiv, Primăria mi-a refuzat ... (vezi toată discuția)
Avizul de functionare ernest192 ernest192 Buna ziua as avea o intrebare eu vreau sa incep o afacere tip fast food cu o rulota prin piete si targuri am adaugat noul cod caen in actul constatator. Ce ... (vezi toată discuția)