Buna ziua
Am pierdut un proces si trebuie sa platesc cheltuieli de judecata. As vrea sa stiu daca acestea se pot imparti, Adica sa ma execute pentru o parte din cheltuieli si apoi pentru altele stabilite de instanta. De fiecare data trebuie sa platesc executorul, in conditiile in care cheltuielile puteau fi comasate si sa platesc doar o singura data executorul. Le-a impartit doar ca sa se razbune si sa am cheltuieli mai mari. As vrea sa stiu daca pentru a doua poprire am vreo sansa sa nu platesc executorul din nou, daca fac contestatie la executare in termenul legal. Multumesc
Ceva este neclar în ceea ce relatati: daca ati pierdut un proces aveti si acolo de platit un debit? cheltuielile de judecata puteti sa platiti Dumneata benevol, de ce asteptati sa fiti executat pentru aceea suma?
Trebuia sa plătiți înainte de a se ajunge la executarea silita pt a evita costurile aferente procedurii de executare silita.Ar trebui mers cu actele la un av pt un răspuns pertinent..În principiu dacă a ales modalitatea descrisa de dvs nu sveti ce sa contestați.,sau ați putea contesta dacă onorariul executorului ar depăși cuantumul legal..
Nu imi permit financiar sa platesc toata suma o data, cum isi doreste specimenul si el stie asta. Ideea este, de ce prima poprire nu a fost facuta pentru toata suma? El a facut-o intentionat. Toate taxele executorului au ajuns la aproape 4000 de lei (la cheltuieli de judecata de 13000 lei), prin urmare ar trebui pentru urmatoarea poprire sa mai platesc o data aceasta suma care mi se pare foarte mare (urmatoarea suma este de 8000 lei).