avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am dat in decembrie nuduri iubitului meu de bunavoie. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am dat in decembrie nuduri iubitului meu de bunavoie. Dar apoi ...

Am dat in decembrie nuduri iubitului meu de bunavoie. Dar apoi ne-am despartit dar acum ai mei au aflat desi a promis ca nu va sharui. Insa mi-e teama ca el sa nu dezvaluie lucruri despre mine din cauza ca ai mei au mers la politie. Mentionez ca eu am 15 ani si el 17. Ii poate face ceva daca nu m-a santajat sau fortat sa dau nuduri?
Cel mai recent răspuns: Andreea6666 , utilizator 13:18, 14 Februarie 2024
Nu, nu poate pati nimic.
Multumesc. Nu a dat share si nu mi-a facut vreun rau. Ne-am despartit din cauza alor mei ca sunt restrictivi. Si vad cazuri de fete santajate dar la noi chiar nu a fost. Si nu vreau sa sufere din cauza mea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor - santaj cu fotografii loredanaloredana85 loredanaloredana85 Buna am f mare nevoie de niste sfaturi cel putin .... Am avut o relatie cu un tip si din pacate la fel ca in majoritatea cazurilor am facut greselile tipice:am ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma mut cu iubitul la 15 ani legal? Mihaellla1234 Mihaellla1234 Am 14 ani, fac in ianuarie 15 si sunt cu iubitul meu de 1 an , 1 an si ceva.Am întreținut relatii sexuale iar părinții mei au aflat si acestia îmi ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fostul iubit al prietenei mele DPetru DPetru Buna ziua Eu am o iubita care are un copil cu fostul ei prieten,cu care doresc ca in viitor sa ne mutam impreuna si sa formam o familie,dar am observat ca ... (vezi toată discuția)