avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot angaja pe salariul minim un șofer la o firma taxi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot angaja pe salariul minim un șofer la o firma taxi care sa îndeplinească și funcția de manager transport ?

Bună seara! Va mulțumesc pentru răspunsurile anterioare și as dori sa va adresez următoarea întrebare: pot angaja pe salariul minim un șofer la o firma taxi care sa îndeplinească și funcția de manager transport ? Ar fi corect din punct de vedere legal?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2024
Mihay00, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:00, 15 Februarie 2024
Doua functii in baza aceluiasi c.i.m. ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna externa strechie rodica strechie rodica Va rog, lamuriti-ma in urmatoarea problema: am o firma de transport .Soferii au CIM incheiat pe minim pe economie si pentru cursele la extern beneficiaza de ... (vezi toată discuția)
Bună seara. Știe cineva sa ma lămurească cu câte ore trebuie ... Maxxrall Maxxrall Bună seara. Știe cineva sa ma lămurească cu câte ore trebuie sa ma angajez și dacă trebuie sa ma angajez ca manager taxi, la firma mea, dacă eu sunt ... (vezi toată discuția)
Administrator, sofer taxi, manager de transport Adela82* Adela82* Daca ma poate lamuri si pe mine cineva: sotul meu a cumparat o licenta taxi cu tot cu masina de la un pfa. pt acest lucru a fost nevoit sa isi faca srl. El ... (vezi toată discuția)