avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua , Dacă fac un curs de contabilitate și ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua , Dacă fac un curs de contabilitate și primesc doar ...

Bună ziua , Dacă fac un curs de contabilitate și primesc doar diploma de participare pot sa gestionez contabilitatea firmei mele ? Am dreptul de semnătura? Doar Firmei mele nu sa profesez contabilitate și altor Firme etc.
Cel mai recent răspuns: Ana78hj , utilizator 00:28, 18 Februarie 2024
Puteti efectua doar contabilitate primara.

Art.28 din Legea contabilitatii nr. 82/1991, cu modificarile si completarile ulterioare, prevede:
(10) situațiile financiare anuale și raportările contabile se semnează de către directorul economic, contabilul-șef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcție.
(10)Situațiile financiare anuale și raportările contabile pot fi întocmite și semnate de persoane fizice sau juridice, autorizate potrivit legii, membre ale Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România.
....
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura situatii financiare anuale mihaela_r mihaela_r Buna seara, In cazul unui srl cu 2 administratori, o cifra de afaceri anuala de pana la echivalentul in lei a 50.000 euro si fara contabili poate semna ... (vezi toată discuția)
Pot semna bilanțul daca am studii economice superioare cu licenta? tatiana1 tatiana1 Buna ziua, am studii economice superioare cu licenta si ma angajez pe post de director economic .Pot semna bilantul si raportarile semestriale? In Legea ... (vezi toată discuția)
Cine poate semna bilantul contabil? cristinamanu cristinamanu Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Daca o firma are angajat un contabil ( dar fara studii superioare), iar administratorul are studii economice superioare, ... (vezi toată discuția)