avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Locuiesc de 18 ani intr o camera camin, nu am acte pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Locuiesc de 18 ani intr o camera camin, nu am acte pe camera pt ...

Locuiesc de 18 ani intr o camera camin nu am acte pe camera pt ca am trait in concubinaj cu decedatul care a murit acu 5 ani ..exista posibilitatea sa devin proprietara pe camera?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2024
Username 50, utilizator
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 22:12, 14 Februarie 2024
Daca il folositi in continuare si nu exista mostenitori ai decedatului, puteti eventual dobandi bunul prin uzucapiune.Ar trebui sa aveti si o dovada ca platiti impozitul si ca nu exista acte de tulburare a posesiei dumneavoastra.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2024
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, soțul meu are un teren lăsat de la unchiul lui(decedat) ... lauramaria1 lauramaria1 Buna ziua, soțul meu are un teren lăsat de la unchiul lui(decedat) ,dar fara acte. Acum vrea să îl vândă și să îl treacă pe noul proprietar. ... (vezi toată discuția)
Pot castiga priin uzucapiune un teren in situatia urmatoare ? ramona_84 ramona_84 In anul 1960 proprietarul terenului din vecinatatea casei unde locuiesc a plecat din localitate nemainteresandu-se de teren, din anul 1970 impozitul a fost ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune mark1212 mark1212 Intretin un imobil care a apartinut unei persoane decedate in urma cu 20 ani fara mostenitori. Cum pot trece imobilul pe numele meu, tinand cont ca acesta a ... (vezi toată discuția)