avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale De curand mi-am deschis o firma de imobiliare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

De curand mi-am deschis o firma de imobiliare

De curand mi-am deschis o firma de imobiliare, dar nu doresc sa lucrez ca angajat la ea, doresc sa fac contract de comision.

Mai exact cand eu ma duc sa inchei o tranzacție din comisionul care ii revine agentiiei mele o parte procentuala sa-mi ramana mie cash dar sa fie o metoda legala, cum ar fi contract de comision (PJ cu PF)

Daca puteti sa-mi oferiti o lege pentru asta sau cu cine sa discut mai in detaliu despre asta.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contract intermediere imobiliara cornelia05 cornelia05 Buna seara! Daca in urma unei vizionari efectuate cu un client, care a semnat contractul de intermediere imobiliara ca persoana fizica, imobilul vizionat a ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen şi condiţii sunt necesare? HaziFlorinMarian HaziFlorinMarian Bună seara! Sunt un student la Informatică şi plănuiesc să creez o platformă de intermedieri financiare. Mai exact, doresc să cooperez cu micii ... (vezi toată discuția)
Imobiliare- vanzarea unei proprietati casa/vila, apartament, loc de casa inspectiiimobiliare inspectiiimobiliare Buna ziua, Sunt consultant imobiliar si initiez aceasta discutie pentru a afla cat mai multe opinii privind cauzele scaderii numarului de vanzari ... (vezi toată discuția)