avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ce cod CAEN şi condiţii sunt necesare?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ce cod CAEN şi condiţii sunt necesare?

Bună seara!
Sunt un student la Informatică şi plănuiesc să creez o platformă de intermedieri financiare.
Mai exact, doresc să cooperez cu micii administratori de servere de jocuri oferindu-le posibilitatea de a a-şi monetiza respectivele jocuri.
Unii dintre ei sunt PF alţii sunt deja PJ având încasări de mii de euro lunar.
Ce cod CAEN şi condiţii sunt necesare?
Mulţumesc!

EDIT: să fie clar, eu intenţionez să accept plata cu cardul şi prin alte metode de plată şi doresc să decontez suma încasată mai puţin un mic comision pentru intermediere.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Mai 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Doresc sa programez un joc,apoi sa il vand; impozitare thelonevolk thelonevolk Bună seara, avocatnet.ro Am și eu o întrebare și doresc răspunsuri de la oameni care au mai lucrat cu situații de genul preferabil. Doresc, ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru comert online, in special cu exteriorul cjgeorge cjgeorge Buna ziua! Doresc sa imi deschid o mica afacere ce va avea ca domeniu de activitate comercializarea de spatiu publicitar pe internet.Publicul tinta sunt ... (vezi toată discuția)
Intermediere transporturi aeriene/pe apa make_ar make_ar Buna ziua! Intentionez sa deschid o firma care sa se ocupe de intermedierea in transporturile aeriene (de marfuri) si pe apa (transport containerizat). Ma ... (vezi toată discuția)