avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Aș avea o întrebare: Băiatul meu care este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Aș avea o întrebare: Băiatul meu care este Informatician în ...

Aș avea o întrebare: Băiatul meu care este Informatician în Învățământul preuniversitar, când va avea 10 ani vechime, va beneficia de sporul de stabilitate? Acest spor se acordă la tot personalul care are 10 ani vechime în învățământ sau nu este o regulă? Din câte știu, este 15%.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2024
Florey, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:44, 12 Martie 2024
Legea 153/2017 nu mai prevede existenta sporului de stabilitate.
Am înțeles. Nu va mai primi. Dar cine la avut înainte de adoptarea legii din 2017, îl păstrează sau s-a scos de la toți angajații?
Il pastreaza ...
Vă mulțumesc pentru răspuns. Foarte frumos și echitabil! Cel care a avut ,,norocul" să împlinească 10 ani vechime după adoptarea legii are salar cu 15% mai mic decât colegul care are o vechime cu câteva luni mai multă, dar nu era emisă legea în acea perioadă, în condițiile în care prestează aceeași muncă! Minunat!!! Ăsta e respectul pentru cetățeanul român și apoi să muncești cu drag și cu dedicație....
Degeaba ne spuneti noua, spuneti-le celor care adopta astfel de acte normative ..

Alte discuții în legătură

Vechime neîntreruptã în aceeaºi unitate în perioada concediului fãrã platã khartumin khartumin Bună ziua, Sunt angajat într-o Universitate începând cu 25.05.1998. În acest timp, am schimbat funcţia prin concurs de 5 ori (laborant, informatician ... (vezi toată discuția)
Invatamant dan20362003 dan20362003 Buna ziua ! Sunt angajat ca informatician II cu SSD ( TCM + curs postuniv. informatica ) din data de 1.02.2005. la un colegiu. Intrebari : Am dreptul de a ... (vezi toată discuția)
Penalizari concediu fara plata andre22 andre22 buna seara! as dori, daca se poate, raspunsul la o intrebare. lucrez in invatamantul preuniversitar de stat (nivel liceal) din anul 2003, ca profesor titular, ... (vezi toată discuția)