avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... D212 - vanzare fier
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

D212 - vanzare fier

Buna ziua, am un PFA prin care desfasor activitati agricole pe baza de norma de venit. In anul 2023 am avut si o factura de vanzare fier, rezultat in urma reparatiilor la utilaje de-a lungul anilor, in valoare de 4.606 lei. Trebuie sa depun rectificatica la D212 pentru aceasta vanzare ? Cum se incadreaza - venit independent sau altceva ? Se plateste si CAS si CASS la aceasta suma, separat de CAS si CASS pe care le achit la venitul din activitate agricola pe baza de norma de venit? Multumesc pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Joi, 15 Februarie 2024
gruianu_andreea, utilizator
Cel mai recent răspuns: laviluca , utilizator 17:00, 4 Aprilie 2024
Buna ziua! M-ar interesa si pe mine un raspuns in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neclaritati pfa tsg tsg Buna ziua! Se discuta mult de acest subiect si am incercat sa gasesc raspuns si la o neintelegere a mea. Probabil ca e ceva de interpretare: \"\" Orice ... (vezi toată discuția)
Pfa smartcars smartcars buna ziua, o firma mi-a oferit un job cu o conditie : sa ma plateasca ca PFA. ce taxe trebuie sa achit eu ca si PFA ? banuiesc ca exista un 16%, dar mai ... (vezi toată discuția)
Care sunt obligațiile fiscale ale unei pfa dacă o societate incheie cu aceasta un contract de colaborare/prestări servicii? Aliona M. Aliona M. Bună ziua, Am un PFA în domeniul traducerilor. Vă rog sa mă informați cum se procedează în cazul unui contract de prestări servicii/contract cu normă ... (vezi toată discuția)