avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Acum 2 săptămâni am fost implicat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Acum 2 săptămâni am fost implicat într-un accident ...

Bună ziua. Acum 2 săptămâni am fost implicat într-un accident rutier (Eu fiind vinovat ) din cauza ca s a spart geamul am fost rănit la cap și puțin la fata având nevoie de îngrijire medicala ( Eu a fost singura victima, ) Politia mi a deschis dosar penal . Se poate sa rămân mai repede cele 6 luni fără permis , fara sa mai aștept sentinta procurorului. Eu recunosc fapta . Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Vatamare, parasirea locului accidentului Giovvv Giovvv Buna ziua , sunt cercetat de catre politie: vatamarea corporale din culpa si parasirea locului accidentului! Eu vreau sa impac cu ranitul si asa stiu atunci ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier elenabuza elenabuza Buna ziua! In data de 20.12.2014 am fost victima unui accident rutier. Eu treceam regulamentar pe zebra si din senin am fost lovita de un autoturism. Mi-am ... (vezi toată discuția)
am fost implicat într-un ... Iri2 Iri2 Bună ziua! Am fost implicat în urma cu două săptămâni într-un accident rutier produs de mine soldat cu trei mașini avariate și o persoană rănită ... (vezi toată discuția)