avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, dacă am poprire pe cont și s-a trimis ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, dacă am poprire pe cont și s-a trimis și către ...

Bună ziua, dacă am poprire pe cont și s-a trimis și către AJPIS și de acolo mi se rețin deja bani,o sa mi se retina și din cont?
Este legal sa. Se pună poprire pe indemnizație de creștere copil?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: BoldorA , utilizator 16:40, 16 Februarie 2024
OUG nr. 111 din 8 decembrie 2010 privind concediul și indemnizația lunară pentru creșterea copiilor
(1) Indemnizația pentru creșterea copilului prevăzută la art. 2 alin. (1) poate fi urmărită și executată silit indiferent de natura creanțelor datorate de debitor, în limitele prevăzute de cadrul legal în materie. .....

Se va opri de AJPIS care va efectua plata sumei poprite.
Dacă vi se va retine și din cont și de la sursa va trebui sa faceți contestatie la executare. Mergeti si vb cu executorul sa facă adresa la banca sa nu va ia din cont sume care provin din indemnizație ca deja se retine la sursa.
Mulțumesc pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine incalca legea? roy1958 roy1958 buna ziua,as vrea sa ma lamuriti intr-o problema: sunt pers.cu invaliditate gr.1 si am girat pe cineva la un c.a.r.Acea persoana nu a platit ratele si un ... (vezi toată discuția)
Executare silita-dubla poprire tudorioan tudorioan Este vorba despre o executare silita-pentru un credit nerambursat- prin dispozitia de infiintare a popririi pe venit emisa de un executoru judecatoresc prin ... (vezi toată discuția)
Se pot prescrie ratele de credit in perioada de executare? eagle_free eagle_free Buna ziua. Daca spre exemplu o persoana este in stadiul de executare silita asupra a 2 imprumuturi restante si are poprire pe contul cu salariu, as vrea sa ... (vezi toată discuția)