avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, sunt proprietarul unui teren cu casa de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, sunt proprietarul unui teren cu casa de locuit cu ...

Buna ziua, sunt proprietarul unui teren cu casa de locuit cu extras CF. La strada am in fata gardului,. pe toata lungimea lui de 18 m, o suprafata cu latime de 2 m , suprafata amenajata si foarte bine intretinuta cu tuia si piatra ornamentala pentru un ambient placut de fatada!
Primaria prin progrmul de "amenajare" din cartier vrea sa faca trotuar pe aceasta suprafata! Vo rog sa-mi comunicati, daca sunteti amabili, cum pot sa-i opresc (daca pot!) sau ce pot face in aceasta situatie!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 14:36, 16 Februarie 2024
Buna,

Daca suprafata ornamentata de dvs. se afla pe domeniul public, atunci primaria il poate re-amenaja dupa cum doreste.
este proprietatea mea,nu este pe domeniul public
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru cauze de utilitate publica ( si , daca pe acolo trece trotuarul , ar cam fi , ca nu-l pot intrerupe pe 18 m ) , puteti fi expropriat , contra unei sume .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bloc fara trotuar in jur, fara ghene de gunoi Taitel2017 Taitel2017 Buna seara, As dori sa va insirui o poveste reala si va rog din suflet sa ma ajutati sa mi clarific gandurile...Acum doi ani am cumparat un apartament in ... (vezi toată discuția)
Prbleme cedare drum in administrare publica titidudu titidudu Intr-un cartier nou de case la periferia orasului avem un drum (alee) de approx 150 m constituit pe un drum de exploatare fânațe / drum de pamant, existent ... (vezi toată discuția)
Parcare în fața casei mele RoxanaFl. RoxanaFl. Parcare în fața casei mele. Bună ziua, Locuiesc la casa, iar în fața casei mele parchează frecvent vecinul de vis-a-vis, care are 2 laturi pe care ... (vezi toată discuția)