avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am lucrat la o benzinarie ca vanzator, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am lucrat la o benzinarie ca vanzator, aveau si statie ...

Buna ziua. Am lucrat la o benzinarie ca vanzator, aveau si statie GPL. Am inceput lucrul si m-au bagat la cursuri pt autorizarie operator GPL pe care firma le-a platit . Am obtinut autorizatia, are numele meu pe ea , am dat examen pentru ea. Am lucrat pentru firma cativa ani buni. Acum am plecat de la ei. Autorizatia nu vor sa mi-o dea zicand ca ei au platit-o. Oarecum tind sa spun ca e logic si corect, atata timp cat nu am platit pentru ea. Dar are numele meu pe ea, nu al firmei. Deci, a cui este autorizatia? Daca este a mea desi nu am platit cursurile, pot in temeiul vreunei legi sa o cer inapoi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:46, 16 Februarie 2024
Autorizatia este a dvs nu a societatii la care ati lucrat sau v-a achitat cursul.

In acest caz, solicitati sprijinul politiei sau parchetului. pentru a vi se restitui acel atestat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat stivuitor retinut de angajator ionut.dally ionut.dally Buna ziua ! Am lucrat la o firma care m-a trimis să fac cursurile pt stivuitor, am luat examenul , urmând ca talonul sa fie trimis la ei. Cursurile au fost ... (vezi toată discuția)
Stivuitoare - cu sau fara atestare iscir? pfm18i pfm18i Buna ziua, Pentru stivuitoare este obligatorie adeverinta ISCIR? Daca avem norme interne pentru utilizarea (moto - electro) stivuitoarelor, lucratorii care ... (vezi toată discuția)
Inspector resurse umane autorizat ca pfa iuliana7526 iuliana7526 Poate inspectorul de resurse umane desfasura activitate economica in mod independent pe domeniul relatii de munca si organizare. Daca da, cu ce CAEN si ce ... (vezi toată discuția)